2012. szeptember 21.

5 éves a Scamorza blog


Ma 5 éve, hogy úgy döntöttem: gasztroblogot írok. E számomra jeles nap alkalmából szeretnék hagyni itt egy kis virtuális memoárt, ha már képpel-recepttel ma nem tudok szolgálni. ;)

2 teljes év kihagyással ugyan, de néhány hónapja újra nagy kedvvel ápolgatom a blogot, és igyekszem megfelelni az oly sokat emlegetett saját kritériumaimnak, amennyire ezt jelenlegi lehetőségeim engedik. Talán az hozta meg ismét a kedvem a blogoláshoz, hogy új életet kezdtünk Ausztriában, ki tudja... Annyi bizonyos, hogy sokat segít a kezdeti nehézségekkel való küzdelem során, megint ugyanazt az örömöt nyújtja, mint amikor elkezdtem. Remélem, ez így is marad jó sokáig, mert nagyon sok tervem van a jövőre nézve, például szeretnék megtanulni rendesen fotózni. Múltkor visszaolvasgattam a régi posztjaimat, és majdnem mindegyikben a fotó miatt rinyálok :)) ez mindig nagy szívfájdalmam volt. A kaják terén is sok ötletem van, mind-mind megvalósításra vár! :)

Holnap este például kapásból egy régi kaja-vágyam fog a saját serpenyőmben is elkészülni, amit nem is tudom, miért nem készítettem eddig... ;) A recept majd érkezik.

Addig is boldog szülinapot, Scamorza blog!!

Nincsenek megjegyzések: