2009. november 2.

Közérdekű információ

Drága Olvasóim!

Hosszas töprengés után úgy döntöttem, hogy a blogomat elrejtem a nyilvánosság elől. Természetesen továbbra is elérhető lesz, amennyiben küldök hozzá meghívót az érdeklődők számára.

Döntésem oka a következő: sajnos nem tudom azt a színvonalat hozni, ami - szerintem- egy gasztroblogtól elvárható lenne. Szerintem nem csupán a receptek publikálása a cél, mint egy szakácskönyvben, hanem egy gasztroblog legyen szép, a fotók legyenek profik (igen, profik... bocs), a leírások legyenek szórakoztatóak, informatívak. Tudom, hogy a blogírás az "egyéni szólásszabadság" témakörébe tartozik, mindazonáltal számomra fontos, hogy milyen képet adok magamról a külvilágnak. Mostantól kezdve azt szeretném, ha csak az látná a blogomat, akit igazán érdekel.

Amikor 2 évvel ezelőtt elkezdtem a blogot, teljesen más élethelyzetben voltam, azóta sem időm, sem technikai felszereltségem nem áll rendelkezésemre, hogy a fenti "feltételeimet" teljesítsem. Igazából sosem voltam vele megelégedve :)), de valahogy megvolt a késztetés, hogy csináljam Most már nincs meg... Sajnos vagy nem sajnos, leginkább hagyományos ételeket főzök, amikről úgy gondolom hogy nincs itt helyük. Egy rántott húst, vagy sült csirkét nem fogok feltenni, ezer helyen megtalálható, és nem érzem úgy, hogy újat tudnék bárkinek mutatni ezekkel a hétköznapi, egyszerű receptekkel.

Nagyon sokat dolgozom, ezerrel építgetjük az új, közös családunk életét, nincs már annyi energiám erre, mint szeretném. Amivel elégedett lennék. Kontármunkát meg nem szívesen adok ki a kezemből. :)

Nagyon nehéz ezt leírnom, és senkit nem szeretnék megbántani, de bizony hozzájárult a döntésemhez, hogy a hazai gasztroblogok véleményem szerint nagyon "felhígultak" (akinek nem inge, ne vegye magára!!!), egyre több a számomra csúnya, sőt, kifejezetten ízléstelen kivitelezésű blog, amik már nem a gasztronómiáról szólnak, hanem valami egészen másról. Számomra a gasztronómia sokkal több, mint hogy elkészítjük a család kedvenc rántott húsát vasárnap, és ezt egy rossz minőségű fotóval publikáljuk a blogunkon. Csak azért, hogy legyen. Nem akarok ebbe a hibába esni. Ha nem tudom hozni a saját magam által meghatározott színvonalat, akkor ezt inkább nem szeretném nyilvánosság elé tárni.

Tudom, hogy vannak néhányan, akiket érdekelnek a már meglévő, és esetleg új bejegyzések. Az Ő kedvükért nem törlöm a blogomat. Ők az e-mail címemen érdeklődhetnek hozzáférés ügyben. :)

Legyetek jók, és főzzetek finomakat!!! A háttérből én továbbra is figyellek Titeket! ;))

Üdv:
Scamorza

5 megjegyzés:

Ildi írta...

én szeretném azért kérni a belépő kódot ;)

fakanal írta...

Kedves Scamorza, ismeretlenül is leveszem a kalapom előtted, és gondolatban még meg is lengetem. A blogokat illetően minden szavaddal egyetértek, és tisztelem, hogy a saját magad állította követelményeknek meg akarsz felelni, és ha nem megy, inkább abbahagyod. Respect!

Borsó írta...

Kedves Scamorza!

Örülnék, ha megtisztelnél , s kaphatnék hozzáférést a blogodhoz:)

Orsi

lekvároskukta írta...

Kedves Scamorza!
Én is szeretnék majd kérni egy hozzáférést. Köszönöm!

lekvároskukta írta...

Köszönöm :)