2009. szeptember 10.

Esküvő

Igen, az egész nyári eltűnés és minimális aktivitás oka az, hogy férjhez mentem múlt szombaton! :) Ezentúl jó feleséghez méltóan finomakat fogok főzni, az egyetlen gondom hogy a fényképezőgépem végképp bemondta az unalmast, úgyhogy amíg nem szerzek egy újat vagy nem lesznek postok, vagy kép nélkül lesznek... Ezért előre is bocsi!

Más fórum nem lévén, blogom jellege ellenére itt szeretném megköszönni mindenkinek, aki eljött, és osztozott velünk a Nagy Napunk örömeiben: elsősorban családtagjainknak és barátainknak!!

Andinak, Anettnak és Móninak a teljes nagygenerálért, a csodálatos frizuráért, sminkért és életem első francia manikűrjéért!!! ;)

Évikének és a Gitti Virágnak az álomszép menyasszonyi és szülőköszöntő csokrokért, valamint a kitűzőkért!

Az esztergomi Szent Anna plébániának, és Pokriva László atyának a szépséges és megható szertartásért!

Pásztor Ágnesnek, aki úgy énekelt és orgonált, mint egy igazi angyal!

A Padlizsán étteremnek a nagyon-nagyon finom és különleges ételekért!

A párkányi Venus Cukrászdának a pontos és tisztességes szolgáltatásért, a sok segítségért, a VILÁG LEGSZEBB, ÉLŐ VIRÁGGAL DÍSZÍTETT ESKÜVŐI TORTÁJÁÉRT, a frissen sütött pogácsáért, és az isteni édes süteményekért!

A Card Factorynek az egyszerűen nagyszerű meghívóinkért!

A Shalia Sposa szalonnak és Ildikónak a gyönyörűséges ruháért, és az egyik legkorrektebb szolgáltatásért, amit életemben kaptam!

A Rockrandevú Clubnak a fergeteges esküvői buliért, és külön Boresznak, aki még hajnali háromkor, a századik Jäger kiosztásakor is mosolygott! :)

Farkas Márknak az egyedi és különleges titánium jegygyűrűkért!

Unokaöcsémnek, Szigeti Péternek a fotókért, amikből ugyan még csak némi kis ízelítőt láttam, de azok alapján frenetikusak!!!! ;) KösziPöti!!!!!!!!!!!!!! (L)(L)(L)

A Székely Vendégháznak és Székely Lindának a türelmes és kedves segítségért, az otthonos, tiszta, hangulatos szobákért, az 'életmentő' játszósarokért, a minden képzeletet felülmúló svédasztalos reggeliért!

Remélem, senkit sem felejtettem ki... ;))

Életem egyik legszebb élménye volt!!! Annyira szép nap volt, akkora boldogság amikor mindenki ott van, mindenki mosolyog, mindenki gratulál, mindenki a párt csodálja, még a nap is kisüt! :)

Node... abbahagyom az ömlengést. Legyetek jók, jelentkezem majd!

10 megjegyzés:

Neguilla írta...

Nem említetted a fotóst...:-)

Scamorza írta...

Igazad van! ;)

Scamorza írta...

Igazad van! ;)

Vica írta...

Gratulálok:) Nekünk is a Márk készítette a gyűrűinket:DDD Remélem azért hozol még pár fotót;)

Fahéj és Feta írta...

Gratulálok:) Sok boldogságot, türtelmet és megértést egymáshoz!

kisvirag írta...

hehe, mi is a Farkasékszerben csináltattuk a titán gyűrűinket, ha ilyen "népszerűségnek" örvend kezdhetünk félni, h elmúlik az egyediség :D
Egyébként gratula, nagyon szép a ruhád, és sok boldogságot és kitartást!

Scamorza írta...

Köszönjük a jókívánságokat! :)

Névtelen írta...

Nagyon jó képed!
Gratulálok!

napmátka írta...

Szeretettel gratulálok, vigyázzatok egymásra, Isten áldása kísérjen a közös úton!

(A tanukat sem említetted...)

Scamorza írta...

Köszönjük, Ildi! :) Igyekeztem a szolgáltatókat felsorolni, azért nem említettem a tanúkat. ;) Az én tanúm Zsófi volt (ebben már egy évtizeddel ezelőtt megegyeztünk :)), Férjemé a legjobb barátja.