2009. április 13.

Húsvét

Mióta saját háztartásom van, ez a második húsvétom. Mindazonáltal ez volt az első ami tényleg húsvét-hangulatban telt, tormával, sonkával, főtt tojással, ahogy kell. :)

Külön húsvéti menü nem volt, mert szombaton ünnepeltük a Medve születésnapját, amely alkalomból rengeteg kaját csináltam (rántott húst, sajtos húst - recept később, fűszeres krumplit, tatárbifszteket, túrós pogácsát - ezek elfogytak mielőtt lefotózhattam volna őket), és még mindig esszük a maradékot. :)))

Csináltam viszont nyuszipuffancsot, az ötlet (illetve a design) eredetileg a Tina Konyha 2002/1 húsvéti számából való, de nem az ott leírt receptet használtam, hanem azt amit a kakaós csigánál kisérleteztem ki. Az egyetlen baj az lett, hogy csak 1 db tepsim van, ami nem túl nagy, emiatt a nyulaim tök összekeltek, és eldeformálódott a fülük... :( A Medve azt mondta ne aggódjak, ő így is meg tudja enni. :)

Amúgy én meg mínusz 14 kiló körül járok... ;) Ennek persze az az ára, hogy én javarészt csak néztem a húsvéti finomságokat, miközben natúr húst majszoltam friss salátával...

Íme a nyulak:

További nagyon szép húsvétot kívánok Mindenkinek!!!

Nincsenek megjegyzések: