2009. március 18.

Körkérdés - A gasztrobloggerek eyecandy listája

Sajnos nem tudtam részt venni a legutóbbi GBT-n (Gasztroblogger Találkozó), ahol a lányok kitalálták hogy tegyük közkinccsé a 10 legkedvencebb fickónkat... Ennek ellenére belepofátlankodom a témába, muszáj!!! :))) A listából látszani fog hogy elsősorban a rocker szépemberek a gyengéim... ;) A lista szigorúan a teljesség igénye nélkül készült, lett volna még pár tippem...

1) Első versenyző természetesen a Medve :)) híres rocksztár kategóriában natürlicherweise. Abban a kivételes helyzetben vagyok, hogy Őt bármikor vendégül láthatom vacsorára, nem mellesleg számomra Ő a legszebb/legjobb/legtökéletesebb férfi a világon!!! ;)***

2) Russell Allen bácsi, aki nem elég hogy elképesztően jól néz ki, de a hangjától egyszerűen elalélok, tessék szorgalmasan hallgatni a Symphony X nótáit, és akkor mindenki megérti miről beszélek... ;)

3) Namost... John Petrucci. Szakértőknek no comment... (Dzsilla, tudom Neked első helyen!! ;))) A világ legjobb gitárosa (szerintem), és cuki a nacija.

4) Szintén Dream Theater vonalon a kékszakállú herceg, Mike Portnoy. Nem egy babaarcú szépség, de rettentő karizmatikus, és hihetetlen férfias. Szeressük. :)

5) Az első kakukktojás, Brad Pitt. :) Ő nem rocker, és évekig rühelltem a nyálas fejét, de mostanában valahogy határozottan cukinak találom, biztosan öregszem...

6) Hugh Jackman, az örök szerelem...

7) The Rock, avagy Dwayne Johnson. Igazából a Skorpiókirály c. filmben tetszett hosszú hajjal, izzadtan és vicsorogva, de ez a szemöldökfelhúzós kép... Nagyon ott van. :)

8) John Myung. "Az a szemét kis sárga" ahogy a Medve szokott rá irigykedni, mivel nála jobb basszusgitárost (szerintem) még nem láttam/hallottam. Ő azért került fel ide, mert 16 éves koromban halálosan szerelmes voltam belé (is :))))))).

9) "My name is Prince Caspian" (Ben Barnes-nak hívják a fiatalembert amúgy, de csak ebben az egy filmben tetszik.)

10) Végül, de nem utolsósorban Kevin Moore, számomra mindig Ő marad a DT igazi billentyűse. Sajnos mostanra megöregedett és meghibbant :)) (viccelek persze, mert attól még imádjuk a szólóalbumait és az OSI 3-at rettentően várjuk ;)), ezen a képen még fiatal, nem hagyhattam ki.

10 megjegyzés:

trinity írta...

Ha ez megnyugtat, engem sem kért senki, de én is be fogok pofátlankodni:))))És nálam sem csak színészek lesznek-de ez nem is kitétel....A vátozatosság gyönyörködtet-mármint mindenfelé más arcokat látok, ez így jó.....

dzsilla írta...

berakhattad volna a rudit meg labriet a nyálas kaszpi herceg helyére holtversenybe :D:D
csak hogy teljes legyen a kép.
amúgy kevmo hogy a faszba lett csak 10? :)

Scamorza írta...

Hátö... gondoltam én is erre, de mit csináljak ha csak az "Alapító Atyák" jönnek be? :)))) Kevmo örüljön hogy egyáltalán beraktam a listába... :P mosmá nem tetszik (mert öreg, meg hibbant :D), csak régen tetszett. Caspian herceget meg ne tessék bántani, még akkor se ha úgy néz ki mint egy nő... :))))))

dzsilla írta...

anakin skywalkert is hiányolom :)

Scamorza írta...

:)))) Javaslom, Te is csinálj egy ilyen listát! Csak össze kell szedni a "jó faszi" tageket a blogodon, oszt' meg is van!

Névtelen írta...

petrucci. best ever.
cservák

Doctor Pepper írta...

nagyon jól tetted, hogy összeszedted!! az első 4 egészen új arc számomra! bővül a látókörünk, remek, remek!!! meg is nézem közelebbről ezt a kis caspian herceget:)

Neguilla írta...

A többit megbocsájtom,na de Brad? Bár a pasikat illetően mindig is különbözött az ízlésünk...:-)

Scamorza írta...

Hehe... még szerencse :P

Amúgy közben még eszembe jutott egy csomó mindenki aki még felkerülhetett volna a listára, Andy Garcia meg ilyenek... :))) Lehet hogy húszas listát kellett volna csinálni ;)

Perp írta...

Derek bátyánk mé' nincs benne?:)Na mindegy, ebből a tízből főzzél valami finomat, hogy még a magamfajta földi halandóknak is maradjon esélye... :)